Blogs

Op veiligheidsbrillen.nl kun je gratis toegang krijgen tot waardevolle kennisartikelen die informatie bieden over verschillende soorten veiligheidsbrillen, wetgeving omtrent het dragen van veiligheidsbrillen, kosten, vergoedingen en meer. De artikelen zijn ontworpen om jou als werkgever of werknemer te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over jouw veiligheidsbrilbehoeften. Of je nu op zoek bent naar algemene veiligheidsbrillen, chemisch-bestendige brillen of andere soorten brillen, deze artikelen bieden betrouwbare informatie die jou kan helpen de juiste veiligheidsbril te kiezen die past bij jouw specifieke behoeften.

Deel gerust jouw bijdrage

Ben je een expert op het gebied van veiligheidsbrillen en wil je graag je kennis delen? Of heb je juist vragen over veiligheidsbrillen en ben je op zoek naar antwoorden? Aarzel dan niet en stuur ons een bericht via de contactpagina.

veiligheidsbrillen

Hoe maak je een veiligheidsbril op sterkte schoon?

Veiligheidsbrillen op sterkte zijn onmisbaar voor werknemers die in potentieel gevaarlijke omgevingen werken. Na verloop van tijd kunnen deze brillen vies worden door de blootstelling aan schadelijke stoffen en omgevingsfactoren, wat het zicht van de drager kan belemmeren en het risico op ongelukken kan vergroten. Daarom is het belangrijk om de veiligheidsbril op sterkte regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden.

Lees verder »

GRATIS veiligheidsbrillen.nl whitepaper

Download onze gratis whitepaper. In deze whitepaper vind je de voordelen van een veiligheidsbril op sterkte, informatie over wet- en regelgeving en vergoedingen.

Download de gratis whitepaper

Download onze gratis whitepaper. In deze whitepaper vind je de voordelen van een veiligheidsbril op sterkte, informatie over wet- en regelgeving en vergoedingen.